Poslovni prostor Rovinj prodaja 34 m2

 
cijena:
350.000 EUR
vrsta nekretnine:
poslovni prostor
tip oglasa:
prodaja
mjesto ili grad:
Rovinj 
kvart ili naselje:
Rovinj 
površina:
34 m2
oglašivač:
DIAMOND REALESTATE 
adresa:
Dom obrtnika, 1. kat, Poreč 
tel 1:
+385 52 210 824 
 
Poslovni prostor Rovinj Rovinj prodaja 34 m2
Poslovni prostor prodaja Rovinj Rovinj  34 m2
Rovinj Rovinj Poslovni prostor prodaja 34 m2
Poslovni prostor Rovinj Rovinj prodaja 34 m2
Rovinj Rovinj Poslovni prostor prodaja 34 m2
DIAMOND REALESTATEPoslovni prostor Rovinj Rovinj prodaja 34 m2
Rovinj Rovinj
Rovinj Rovinj
opis:
Istra, Rovinj

Rovinj je već dugi niz godina šampion turizma i uz turizam razvijaju se sve grane koje su uske s njim povezane, a jedna od njih je ugostiteljstvo. Tako je svoje mjesto na tržištu našao i ovaj poslovni prostor koji traži svog novog vlasnika. Nalazi se na frekventnoj lokaciji, u blizini poznatih kampova te ga uoči svatko tko prođe tom cestom, što je odlično za privlačenje gostiju.

Ovaj prostor je kompletno renoviran i opremljen 2021 godine. Sam prostor ima 34m2 gdje se nalazi šank, te uslužni pult iza kojeg je krušna peć promjera 130cm. Ovdje se također našlo mjesto za sanitarni čvor za goste, spremište, te garderobu sa wc-om za zaposlenike. Kako uz krušnu peć i tople ljetne dane imali sve uvjete za rad, pobrinut će se klima uređaj u prostoru. Sav inventar i oprema je nova, te ostaje kupcu, kao i brend sa svim brendiranim potrošnim te reklamnim materijalom.
Uz ovaj objekt nalazi se i jedan montažni koji služi kao sala za posluživanje sa više drvenih stolova za posluživanje gdje gosti mogu uživati u odlično pripremljenoj hrani. Naravno, po ljetni, taj montažni dio nestaje te se stolovi stavljaju vani u prirodu, među mnoštvo stabala rodnih maslina.
Zemljište na kojem se nalazi prostor i privatna zona za vlasnike, uređeno je, ograđeno te su se tu našle razne voćke poput murve, bazge, tradicionalnog rovinjskog nara, marelice i slično. Zemljište se prostire kroz 2791m2, što nudi pregršt mogućnosti što se tiče parkinga te rasporeda stolova i slično.

Ukoliko imate želju raditi u turizmu, ovo je savršena prilika za Vas. Ovo je spreman posao koji nudi veliki postotak uspješnosti zbog frekventne lokacije, samo je potrebno krenuti u nove poslovne pobjede!


ID KOD AGENCIJE: 1029-424

DIAMOND REAL ESTATE D.O.O.
Mob: 052210824
Tel: +38552210824
E-mail: office@diamond-realestate.hr
www.diamond-realestate.hr
šifra oglasa: 1029-424
agent: Silvia Božić e-mail: silvia@diamond-realestate.hr tel: 38552210824 
 
 
 
Svi oglasi istog oglašivača: DIAMOND REALESTATE
Svi oglasi za pojam: poslovni prostor Rovinj prodaja
Svi oglasi za pojam: poslovni prostor Rovinj
Svi oglasi za pojam: Rovinj