Hotel motovun Motovun prodaja 1.584 m2

 
cijena:
1.300.000 EUR
vrsta nekretnine:
hotel
tip oglasa:
prodaja
mjesto ili grad:
Motovun 
kvart ili naselje:
motovun 
površina:
1.584 m2
oglašivač:
DUX NEKRETNINE d.o.o. 
adresa:
Tizianova 8, Rijeka 
tel 1:
+385 51 518 174 
tel 2:
+385 91 480 8808 
 
Hotel Motovun motovun prodaja 1.584 m2
Hotel prodaja Motovun motovun  1.584 m2
Motovun motovun Hotel prodaja 1.584 m2
Hotel motovun Motovun prodaja 1.584 m2
motovun Motovun Hotel prodaja 1.584 m2
DUX NEKRETNINE d.o.o.Hotel Motovun motovun prodaja 1.584 m2
Motovun motovun
motovun Motovun
opis:
ISTRA, MOTOVUN - Hotel na jedinstvenom položaju i s jedinstvenom ponudom u Istri

Na sjevernom dijelu Istre, iznad doline rijeke Mirne, na čunjastom brdu koji se nalazi na 277 metara nadmorske visine, smjestio se vjerojatno najpoznatiji i najatraktivniji istarski srednjovjekovni gradić - Motovun. Gradić je i danas sačuvao srednjovjekovni izgled. Sam grad podijeljen je na tri dijela, a njegova su specifičnost dva reda zidina. U Motovunu se nalaze Trg Andrea Antia i Trg Josefa Ressela koji je zamišljen kao vidikovac te s njega pruža pogled na prekrasne pejzaže. Do grada vodi najduže stubište u Hrvatskoj sa 1052 stube. Osim brojnih kulturno povijesnih znamenitosti, Motovun i njegova okolica mogu se pohvaliti brojnim vinogradima i poznatim vinarima, rekreativnim sadržajima koje omogućuju aktivan odmor kao što su berba grožđa, branje šparoga, skupljanje tartufa, ribolov, paragliding, slobodno penjanje, vožnja kanuom, a za lijepoga vremena, iznad Motovuna, moguće je voziti se balonom. Najpoznatija manifestacija je koja se održava u ovom gradu potkraj srpnja je Motovun film festival.

Nedaleko Motovuna, nalazi se istarska kuća sagrađena 1910. godine koja je nakon adaptacije prenamijenjena u turistički objekt jedinstvene ponude.
Objekt se sastoji od četiri etaže, ukupne površine 388 m2. U prizemlju objekta nalazi se konoba s vanjskom terasom, kuhinja, toalet za goste i osoblje, recepcija. U unutrašnjem dijelu konobe, nalazi se kamin koji, osim stvaranja ugođaja, sustavom ventilacije omogućava etažno grijanje. Na kat vodi unutarnje stepenište. Dvije etaže zauzima osam dvokrevetnih soba kategoriziranih s dvije zvjezdice. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, klima uređaj i TV te su atraktivno i tematski uređene, sukladno ponudi objekta te u skladu s pogledom na krajolik kojeg čine nepregledni vinogradi.
Suteren objekta čine spremište i vinski podrum. Upravo je vinski podrum posebnost ovog objekta jer, osim što nudi kvalitetna vina lokanih vinara, ima vinsku banku, jedinu takvu u Istri, koja se sastoji od 39 vinskih sefova.
Okućnicu, površine 1584 m2, čine veliki parking te voćnjak koji je after lunch lounge zona, gdje se gosti objekta vole opustiti.
1028 m2 nalazi se unutar građevinske zone tako da se može izgraditi i dodatan objekt.

Objekt je kompletno renoviran 2018. godine, pri čemu su izvedene nove instalacije, nove zidne i podne obloge, vanjska i unutarnja stolarija, sanitarije, novi krov, fasada.
Značajne uštede električne energije omogućava solarno grijanje sanitrne vode. U objektu je dostupan internet i Wi-Fi.

Ovaj objekt se svojom ponudom i interijerom, uklopio u krajolik i čini zaokruženu enološku priču čime promiče vinski turizam i doprinosi prepoznatljivosti Motovuna, okolice i cijele Istre.

Budući da je smješten na mirnoj lokaciji s prelijepim pogledom na Motovun i vinograde u okruženju, ovaj objekt je idealno mjesto za odmor te idealna prilika za povrat investicije s obzirom da se radi o objektu s uhodanim poslom u blizini grada koji je turistički aktivan tijekom cijele godine. Postoji mogućnost kupnje okolnog građevinskog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, što bi budućim vlasnicima omogućilo eventualno proširenje ponude.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18844

Tina Širol
Agent s licencom
Mob: +385 95 825 4533
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: tina@dux-istra.com
www.dux-istra.com
šifra oglasa: 18844
agent: Tina Širol e-mail: tina@dux-istra.com tel: 385958254533,385996408438 
 
 
 
Svi oglasi istog oglašivača: DUX NEKRETNINE d.o.o.
Svi oglasi za pojam: hotel motovun Motovun prodaja
Svi oglasi za pojam: hotel motovun Motovun
Svi oglasi za pojam: hotel Motovun prodaja
Svi oglasi za pojam: hotel Motovun
Svi oglasi za pojam: motovun Motovun