Popis oglašivača
svi oglašivači poredani po broju oglasa

Tematski linkovi
banke, javni bilježniici, odvjetnici, PVC stolarija,...

PREDAJ OGLAS!
registracija, prijava i upis oglasa
tip
 
namjena
 
m2
  -
EUR
  -
ID
 
pojam
 

 
Logistički centar OSIJEK Osijek u Osijeku poslovni prostor objekt nekretnina
 
mjesto
Osijek
dio
industrijska zona
adresa
Jablanova 43
 
površina
3.200,00 m2
dopuna
kanc.prostor 4000m2
namjena
skladište+ured
prethodna namjena
 
godina izgradnje
2007
dokumentacija
sva
 
parking
da
etaža
da
dizalo
izlog
pješačka zona
javni prijevoz
grijanje
da
hlađenje
da
telefonska linija
da
internet
da
prilaz dostavi
da
tip
prodaja
cijena
cijena po dogovoru
 
oglašivač
Branka
 
0997500576
 
 
 
Logistički centar se nalazi u Osijeku, ulica Jablanova 43, kčbr 10781/6, k.o. Osijek , u zoni skladišta i servisa,to je armirano betonska hala izgrađena prije 7 godina,uknjižena u zemljišnim knjigama s uporabnom dozvolom. Građevina je u funkciji, redovito održavana , trenutno je koriste tri najmoprimca ( mjesečni najam iznosi 50 tisuća kuna) .Građevina je funkcionalna iz razloga što je omogućen kružni tok prometa i najvećim kamionima je omogućen pristup.Prednosti ovog logističkog centra su i sam položaj , blizina zračne luke,prometni uvjeti,mikrolokacija u zoni skladišta i servisa, potrebna infrastruktura.
Površina građevine je 3200 m2,visina je između 7 i 9 metara,opremljeni kancelarijski prostor je na površini od 400 m2, skladišni prostor je dogrijavan na 15 stupnjeva, energent je plin, snaga elektro priključka je 60 kw, uz napomenu da je kapacitet obližnje trafostanice dovoljan za eventualno povećanje snage elektro priključka.U sklopu logističkog centra je i vanjski natkriveni skladišni prostor površine od 300 m2.

Namjena prostora je mješovita , uz manje zahvate moguće je izvršiti prilagodbu prostora za bilo kakvu namjenu pa čak i za razne proizvodne djelatnosti.